Mogelijkheden

Stoffen en afwerking

Stoffen en afwerking

Stoopen levert een totaalpakket waarin ze de behoefte van de consument voorop stellen. In samenspraak met de klant wordt er een concept ontwikkeld. Deze steunt op de merkidentiteit, verpakking, collectie, merknaam,… hierdoor wordt er een exclusief concept geleverd waardoor de klant zich kan onderscheiden. Als u wenst, wordt ook het gehele voorraadbeheer door ons verzorgt.

Dessins

Dessins

Door gebruik te maken van verschillende menggaren kan Stoopen strepen breien , mêlee stof of all over prints. De mogelijkheden voor kinderondergoed zijn enorm. Uw eigen idee is ook steeds welkom, we zullen dit idee omzetten tot een volwaardig product waar u zeer tevreden mee bent. Ook houden wij rekening met de mode en de nieuwe commerciële ontwerpen.

Bij kinderondergoed is er veel vraag naar bedrukte artikelen. Het is mogelijk om in verschillende kleuren te drukken, op eender welke plaats. De tricots kunnen voorzien worden van all over prints. Dit is ook mogelijk in rondgebreid doek. De 1x1 rib kwaliteit wordt voor deze methode het meest gebruikt, het is een kwaliteit die gekend is om zijn langdurige schoonheid. De stofkleur kan men zelf kiezen. En de kwaliteit kan in 100% katoen, in gemengde garen of elastisch.

Producten en modellen

Wij bieden u een ruim gamma van producten voor zowel vrouwen, mannen als kids. Voorbeelden hiervan zijn nightwear voor vrouwen/mannen en HL Kids Underwear voor kinderen. Onze hele collectie kan u bekijken bij onze merken.

Verpakken en labelen

Het verpakken en labelen kent ook weinig of geen grenzen. Vouwen, bundelen, sealen, doosjes of zakjes,… alles is mogelijk! De levering kan gebeuren in pallets, rolcontainers of omdozen. Ook qua prijzen van de artikelen zijn er weinig beperkingen. Alles gebeurt volgens de wensen van de klant. Prijslabels, prijsstickers of print op de verpakking zelf,…

Voorraadbeheer

Stoopen beschikt ook over een ruim magazijn waarin u indien gewenst uw producten voor lange tijd kan opslagen. Het gehele voorraadbeheer wordt dan ook door ons verzorgt.

Distributie

Dankzij onze logistieke afdeling komen alle producten aan op het goede moment en op de juiste plaats. Onze levertijden worden zeer strikt opgevolgd waardoor we de artikelen op het afgesproken tijdstip kunnen leveren.